Ferme st pierre (1).png

La Ferme Saint Pierre, Flassan

Rhone, Frankrig

Grenache, Cinsault, Syrah, Merlot, Sauvignon Blanc, Clairette

groen-oe.jpg

Paul Vendran styrer slaget gang på Ferme Saint Pierre og det har han gjort det i umindelige tider. Paul er lokal, så lokal som de kommer. Født og opvokset i Flassan og efter endt ønologiuddannelse overtog han i 1990 gården og markerne fra sin far.
Med fokus og blik for sund frugt og tilgængelige vine - også de unge, blev der starks bygget kælder og anlæg, således at alle druer kunne vinificers og aftappes under eget navn.

Alle marker blev fra start dyrket økologisk og uden sprøjtning af kemi eller andet skidt, og fra 2013 kom certificeringen også på plads.

Paul råder over 25 hektar for foden af Mont Ventoux, og en god blanding af hele det sydfranske batteri af druer - Syrah, Carignan, Grenache, Cinsault, Viognier, Clairette, sauvignon blanc, Grenache Blanc og Chardonnay.
Med over 30 års erfaring er det slut med luftslag fra Paul Vendran. Rene og indbydende vine i høj kvalitet, til en fair mønt -  det er svært ikke at være fan!